Novinky

Šárka Volemanová opět provede hosty prvním dnem našeho kongresu

ŠÁRKA VOLEMANOVÁ
💜
„Naděje na život je mým velkým životním tématem. Jsem ráda, že mohu podpořit smysluplné projekty a tím určitě Nedoklubko a obor neonatologie je. Ani na chvíli jsem se nezamýšlela nad tím, zda bych chtěla spolupracovat a různými formami. Jsem velmi potěšena, že volba Nedoklubka „padla“ právě na mě. A jdu s nimi ráda už řadu let.  Je okouzlující a fascinující pozorovat práci lékařů a sester, sounáležitost s rodinami nedonošených dětí, kdy splnění jejich snu v narození miminka přichází mnohdy mnohem dříve, než by mělo. Je to jejich společná cesta za životem. A já nesmírně ráda pozoruji, že se to čím dál častěji daří. Lékařům, zdravotním sestrám, rodičům, miminkům do dlaně i Nedoklubku za pomoc a snahu patří můj obdiv a velký dík za to, co dělají. Oni totiž společně tvoří naději na kvalitní život…“
Šárka je česká moderátorka, publicistka, scenáristka, režisérka dokumentárních filmů a kreativní producentka.

V 90. let. začínala moderovat v rádiu Profil v Pardubicích a poté v rádiu City v Praze. Od roku 1994 moderovala pořad Studio 6 na České televizi. V téže době pracovala i pro Český rozhlas 1 – Radiožurnál. Poté přešla na televizní stanici TV Nova, kde moderovala publicistický pořad Áčko, ranní Snídani s Novou a následně pořad Věštírna. Pro pořad Na vlastní oči natáčela reportáže. Pracovala také jako mluvčí podniku Lesy České republiky a PR manažerka u společnosti Carollinum.

V roce 2007 se vrátila do České televize, kde moderovala a připravovala pořad 13. komnata. V roce 2009 poté zorganizovala další projekt Partnerské ladění. Od roku 2011 připravovala scenáristicky pořad Pološero.

Od roku 2019 moderuje na Českém rozhlase pořad Dva na Dvojce (každý všední den od 9 do 11 hodin) společně s Jiřím Holoubkem který se zabývá všemi tématy a problémy kolem nás . Od roku 2022 také připravuje pořad Moci bez nemoci který se věnuje zdravotním diagnózám a novým metodám léčby. Do nahrávacího studia si zve špičkové lékaře a vědce a mluví s nimi o nových lékařských postupech, lécích a klinických studiích. A také pacienty.

Nedoklubko už bylo dvakrát hostem pořadu a mluvili jsme o naději na život předčasně narozených dětí v šedé zóně s panem profesorem Richardem Plavkou a o novinkách v prevenci preeklampsie s paní doktorkou Hankou Belošovičovou.
Oba díly i všechny ostatní najdete na: ⤵️⤵️⤵️
Těšíme se, Šárko! Je nám velkou ctí, že naše hosty kongresem zas provedeš!💜
IMG_1032

Další aktuality

2. KONGRES NEDOKLUBKA proběhne ve dnech 13. a 14. 11. 2024 v Cinestar Anděl

14. 3. 2024

Přípravy 2. KONGRESU NEDOKLUBKA už probíhají. Oslovujeme přednášející, firemní partnery i odborné garanty. Co už…

Celá novinka >

Prezidentka České asociace sester podpořila 2. Kongres Nedoklubka svou záštitou

8. 3. 2024

„Česká asociace sester je velmi nakloněna spolupráci s pacientskými organizacemi, jejichž podpůrná funkce jde ruku v ruce…

Celá novinka >

Senátor Lumír Kantor přebírá záštitu nad naším druhým kongresem

8. 3. 2024

Je nám velkou ctí, že záštitu i nad 2. KONGRESEM NEDOKLUBKA převzal MUDr. Lumír Kantor, Ph.D.,…

Celá novinka >

Světový den předčasně narozených dětí 2024

17. 2. 2024

Světový den předčasně narozených dětí (World Prematurity Day – WPD) se stal jedním z nejdůležitějších dnů…

Celá novinka >

Prezidentka EFCNI Silke Mader byla čestným hostem 1. KONGRESU NEDOKLUBKA

19. 11. 2023

Silke Mader, zakladatelka a prezidentka Evropské nadace pro péči o novorozence přijala v roce 2023 pozvání…

Celá novinka >

Manželka prezidenta České republiky Eva Pavlová převzala záštitu nad 1. KONGRESEM NEDOKLUBKA

19. 10. 2023

Je nám velkou ctí, že se o činnost a aktivity Nedoklubka zajímá i naše první…

Celá novinka >